Telefon

070-680 11 36

E-post

gita.dahlin@gmail.com

Öppettider

Enligt tidsbokning

Klassisk massage:

Målet med klassisk massage är att främja kroppens välbefinnande genom att lösa upp spänningar och öka cirkulationen. Det kan också bidra till smärtlindring och förbättrad rörlighet.

Klassisk massage kan hjälpa till att lindra muskelspänningar och stelhet, förbättra rörlighet, minska smärta och öka blodcirkulationen. Det kan även främja läkning av skador och förbättra kroppens naturliga försvarssystem.

Utöver de fysiska fördelarna kan klassisk massage också ge avslappning och stressreducering. Många upplever en ökad känsla av välbefinnande och lugn efter en massagebehandling.


Aromamassage:

Aromamassage kombinerar fördelarna med massage och användningen av eteriska oljor för att främja både fysisk och emotionellt välbefinnande. Aromamassage kan hjälpa till att minska stress och främja avslappning.

Massagen i sig kan öka blodcirkulationen som hjälper till att leverera syre och näringsämnen till vävnaderna och underlätta kroppens naturliga läkningsprocess. Massagens effekt förstärks när den kombineras med eteriska oljor. Dofterna från de eteriska oljorna kan också lugna sinnet och främja en känsla av lugn och välbefinnande.


Triggerpunktsbehandling:

Triggerpunkter är ofta förknippade med muskelspänningar och muskelstramhet. Genom att behandla triggerpunkter kan musklerna återfå sin normala flexibilitet och spänning. För att du som kund ska få ut maximal effekt av behandlingen så är kommunikation och samarbete mellan dig som kund och mig som massör viktigt.