Telefon

070-680 11 36

E-post

gita.dahlin@gmail.com

Öppettider

Enligt tidsbokning

Margita Dahlin heter jag och det är jag som driver Västbjörka Massage. Jag håller till i min massagestudio i ladan på Öjavägen 107 i Västbjörka, Vikarbyn.

Jag är diplomerad friskvårdsmassör. Utöver detta har jag även utbildning inom triggerpunktsbehandling. Har du ont i rygg, nacke eller stela muskler så hjälper jag dig gärna. Du är också varmt välkommen om du är ute efter en lugn, skön och avslappnad stund i en mysig lantlig miljö. Varje behandling anpassas efter dig som kund så att du får hjälp med just det du behöver.

Innan jag blev friskvårdsmassör arbetade jag som undersköterska inom hemtjänsten i många år, så jag har en lång erfarenhet av att möta kunder med olika behov. Genom detta har jag fått med mig kunskap om etik och moral och att det är du som kund som ska stå i centrum. Det viktigaste för mig är att du som kund ska må bra och alla mina behandlingar utgår ifrån det som just du känner dig bekväm och tillfreds med. Var därför inte rädd för att berätta för mig om det är något som inte känns bra. Då anpassar vi det tillsammans så att det känns bra, så att din tid hos mig blir precis som du önskar.